Facebook Çalışanları Şirkete Alınmıyor! Sebebi Ne?
  1. Anasayfa
  2. Haber

Facebook Çalışanları Şirkete Alınmıyor! Sebebi Ne?

Tüm Dünya Facebook, Whatsapp ve Instagram sosyal medya devlerinin erişim problemini konuşurken gelen son dakika haberi ile Facebook çalışanlarının şirkete alınmadığı iddia edildi.

Facebook Uzun Süre Sonra Büyük Bir Problemle Karşı Karşıya!

Sosyal medyanın devi olarak kabul Edilen Facebook’a halen erişim sağlamakta problem varken New York Times’ın tanınan teknoloji muhabiri Sheera Frankel az önce Twitter üzerinden ses getirecek bir tweet paylaştı.

Atılan Tweet’e göre Sheera Frenkel Facebook şirketinde çalışan biriyle telefonda konuştuğunu ve giriş kartlarının kapıdan içeriye giriş yapmak için problem yaşadıklarını belirtti. Kesintinin boyutunu ve büyüklüğünü öğrenmek için binaya giremeyen Facebook çalışanları kesintinin bu denli uzun sürmesinde etki göstermektedir.

04.10.2021 Facebook Saat Kaçta Çöktü?

Facebook 04.10.2021 yani 4 ekim tarihinde saat 18.44 ile erişimini kaybetti. Haberin paylaşıldığı saat olan 22.55 itibariyle de kesinti halen devam etmekte. Bu esnada twitter üzerinden birçok iddia ortaya atılmakta. Bu iddiaların bazıları hacklendiklerini vurgularken bazıları da kullanıcı verilerinin çalındığı yönündedir.

Facebook’tan İlk Açıklama Geldi

Whatsapp, Instagram ve Facebook üçlüsünün iletişim direktörü Andy Stone kesintiye ilişkin bir açıklama yaparak, sosyal medya kullanıcılarını aydınlattı. Stone’un Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. “Uygulamalarımız ve ürünlerimize erişimde bir sorun olduğunun farkındayız. Mümkün olan en kısa sürede her şeyin normale dönmesi için çalışıyoruz, verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz”

Bu Yazıya Yorumunuz Ne?
  • 0
    harika_
    Harika!
  • 0
    g_zel_erik
    Güzel İçerik
  • 0
    d_nd_r_c_
    Düşündürücü

] }

Yorum Yap