Hungri Games İçin 1.1 Milyon Dolar Yatırım
  1. Anasayfa
  2. Haber

Hungri Games İçin 1.1 Milyon Dolar Yatırım

Hungri Games için 1.1 milyon dolar yatırım oldu. Oyun dünyası ne pandemi ne de salgın dinlemiş oldu. Pandemi, bazı sektörler için can sıkıcı olsa oldu. Fakat söz konusu dijital dünya için büyük bir fırsat oldu. Bu dijital dünya arasında, oyun siteleri de geçerli olacaktır. Evde kalındığı sürelerde sürekli olarak bilgisayarda oyun oynama fırsatı oldu. Bu fırsat çerçevesinde ise; oyun platformları daha revaçta oldu. Hatta bundan bazı şirketler kar bile sağladı.

Hungri Games İçin 1.1 Milyon Dolar Yatırım

Türk oyun şirketlerinden birisi olan Hungri Games, büyük bir yatırım aldı. Özellikle de pandemi zamanında böyle bir yatırım alınması, şirket için memnuniyet sağlayacak. İngiltere merkezli olan Triple Dragon şirketi, Türk oyun şirketine 1,1 milyon dolar yatırım yaptı. Bu yatırım sayesinde Türk oyun şirketi büyük bir kazanım elde etti. Legends of Khans ve God of Gods gibi oyunlar ile EMEA ve ABD pazarında da geniş bir kitleye sahip oldu. Fakat bu da yetmedi, kendilerini en iyi anlamda duyurabilmek için.

legend-of-khans
legend of khans

Kurucu ortaklarından birisi olan Kağan Berk Koçak, konu ile alakalı olacak şekilde oldukça anlamı detaylardan söz etti. Hungri Games için, oyun dünyasında oldukça ünlenmiş bir yapı olduğunu ifade etti. Sadece bu da değil; aynı zamanda oldukça başarılı bir ekip tarafından kurulduğu, ifadelerin arasında yer aldı. Başarılarının ise bu anlamda yine tesadüf olmadığını ifade eden Koçak, konu ile alakalı olarak kendilerini oyun dünyasında iyi bir yere koymuş oldu.

Hungri Games Oyun Dünyasında Başarılı Yerde

Koçak, haber detaylarında, küresel çapta en başarılı yerde olmak istediklerini ifade etti. Triple Dragon ile de bu anlamda ilk anlaşmalarını imzaladıklarını ifa ettiler. Bununla da kalmayacaklarını, ilerleyen zamanlarda, bu anlamda büyük hedeflerinin olduklarından da kısaca bahsettiler. Aynı zamanda da SRPG oyunlarından birisi olan; God of Gods için global pazarda yer aldıklarını ifade ettiler. Bunun başarısını yaşarken, aynı zamanda dünya çapında bir firmadan yatırım almanın, tam anlamıyla gurur kaynağı olduğundan söz ettiler. Hungri Games, son olarak ise Birleşik Krallık’ta yeni adımlar atmak için heyecanla bekliyor.

Bu Yazıya Yorumunuz Ne?
  • 0
    harika_
    Harika!
  • 0
    g_zel_erik
    Güzel İçerik
  • 0
    d_nd_r_c_
    Düşündürücü

] }

Yorum Yap