Tecno Mobile Chris Evans ile Anlaştı
  1. Anasayfa
  2. Haber

Tecno Mobile Chris Evans ile Anlaştı

Tecno Mobile Chris Evans ile anlaştı. Tecno Mobile, geçen senelerde Türkiye pazarında da yerini aldı. Dolayısıyla global anlamda da kendine yer almak istedi. Bu durumda da dünyaca ünlü aktör olan Chris Evans ile bir anlaşma oldu. Tecno Mobile, bu konu ile alakalı oldukça detaylı bir açıklama yaptı. Kaldı ki bu sayede kendilerinin çok daha iyi bir hale gideceklerini ifade etti. Özellikle de ilerleyen süreçte, dünyaca ünlü biri ile çalışmanın çok daha etkili olacağı söz konusu oldu.

Tecno Mobile Chris Evans ile Anlaştı

Bilindiği üzere markalar, artık kendilerini en iyi şekilde ifade edebilmek için bazı anlaşmalar yapmaktadır. Bu anlaşmaların başında ise dünyaca ünlü aktörler ile yapılan anlaşmalar gelmektedir. Bu durumda Tecno Mobile, pazara yeni girdiği aşamada kendini de kabullendirmek istedi. Bu durumda da dünyaca ünlü aktör olan Chris Evans ile bir anlaşma yaptı. Bu anlaşmanın sonucunda ise ışıklarının çok daha fazla parlayacağını belirtti. Özellikle de ürün tasarımının vurgulanıyor olması konusunda, aktörün kendilerine büyük bir imza atacağını ifade etti.

chris-evans
chris evans

Söz konusu mükemmellik arayışı için ise, Evans bu konuda oldukça faydalı olacak gibi durmaktadır. Evans, markanın yüzü olarak, “genç hisset” sloganı ile ortaya çıkacak. Bu sayede kendini genç hissetmek isteyenler de bu markayı odak haline getiriyor olacak. Bu sayede artık mobile kullanıcılarının da dikkatini çekecek bir yerde olacak. Türkiye pazarında ise bu güne kadar bir yer aldı. Özellikle de Camon serisi, Türkiye’de en çok tercih edilen modellerinden oldu.

Portföy Üzerindeki Ödüllü Ürünler Türkiye’de

Haber detaylarında, Tecno Mobil için ödüllü ürünlerinde Türkiye’ye geldiğini ifade etti. Son yıllarda global pazarda da oldukça iyi bir şekilde yer aldı. Gerek fotoğrafçılık deneyimi için olsun gerek ise de anlaşmalar gereği olsun, tüm dünyada yerini sağlama aldı. Bu sayede de Türkiye’de de ödüllü modellerinden birisi olan Camon serisi yerini aldı. Bu sayede hangi ürünün tercih ediliyor olduğu da kanıtlanmış oldu. Türkiye’de de bu model, en çok rağbet gören modeller arasında yerini aldı.

Bu Yazıya Yorumunuz Ne?
  • 0
    harika_
    Harika!
  • 0
    g_zel_erik
    Güzel İçerik
  • 0
    d_nd_r_c_
    Düşündürücü

] }

Yorum Yap